Del que estem orgullosos

Pàgines amb ESTIL propi

Ens hem preocupat en crear una revista amb un estil propi. L'estil GENI que ens caracteritza. Utilitzem les millors eines i recursos humans per a aconseguir-ho.

Innovació, estil i DISSENY

Disseny agradable als sentits. Fàcil de llegir, amè, totalment diferent a les revistes espanyoles del sector que hem tingut fins ara. També intentaran copiar-nos, però com a molt seran els segons ...

Seccions amb gran CONTINGUT

Tenim col·laboradors d'alt nivell. Els articles bons i interessants estan més que assegurats. Oblideu-vos de les "varetes trencades", els comentaris tipus "ens va delectar amb el seu bon fer ...", etc.

Obert al món:

ES - EN 

A GENI tenim una obsessió: No tancar-nos a Espanya. Som internacionals. El nostre MAG@zine també! Tots els articles estan escrits en espanyol i en anglès.

Interacció amb CODIS QR

Aprofitem les noves tecnologies al màxim. Apropa el teu smartphone als codis QR i gaudeix a l'instant dels vídeos demo, els links a webs o als arxius PDF, entre d'altres sorpreses.

Temes actuals i VARIATS

La màgia ens envolta. No cal explicar jocs. Cal descobrir tota la màgia que està en el lloc, a la botiga, en el lloc més impensable. Els temes et sorprendran molt gratament.